Årets horoskop 2025 - Stenbocken 22/12-19/1

Är du en Stenbocken? Läs ditt årshoroskop för 2025!

Foton: pixabay.com / Darkmoon_Art, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/users/darkmoon_art-1664300/

År 2025 kommer Mars att ha en mycket positiv effekt på Stenbockens hela liv, så du kan förvänta dig att göra stora framsteg på många områden i ditt liv under första halvåret. I år kommer spontanitet och kreativa uttryck att stå i centrum, vilket kan öka din ekonomiska situation såväl som dina mänskliga relationer. Dessutom kan en resa eller utbildning, eller till och med ett byte av jobb, äga rum under våren, vilket kan vara en stor förändring från det förflutna. Nu gäller det att vara öppen och mottaglig för nya saker.

Stenbockens karriär och hälsohoroskop för 2025

De arbetsrelaterade frågorna och hälsan hos Stenbockens infödda kommer att påverkas mest av Venus 2025. Som ett resultat kan affärssatsningar verkligen ta fart och du kan verkligen förvänta dig framsteg på jobbet, eller åtminstone ekonomisk tillväxt, vilket sannolikt kommer att hända under årets första tredjedel eller mot slutet av sommaren. Du bör inte förvänta dig några större hälsoproblem heller, såvida inte åldersrelaterade sjukdomar kastar dig ur balans. Var försiktig med din hälsa, särskilt under den första tredjedelen av året eller juli-augusti.

Stenbockens kärlekshoroskop för 2025

Stenbocken, som börjar året i ett par, kan förvänta sig ett mycket balanserat kärleksår, då den kan bygga mycket relation med din älskade. Förutsättningen är dock att du aldrig får låta loppan bli elefanten, eftersom det är det enda som kan störa ditt förhållande, som redan fungerar mycket bra. En Stenbock utan partner kan bli galet kär i någon i vår som är helt enkelt, perfekt eller, om inte riktigt, oemotståndlig med alla sina små brister. Även om det finns en hög risk att bli skadad, är det fortfarande värt att gå djupare in i detta förhållande, kära Stenbock, för sådan stor kärlek händer sällan i livet!

Gårdagens horoskop - StenbockenDagens horoskop - StenbockenMorgondagens horoskop - Stenbocken


Annons