5 sätt att bli en åtråvärd kvinna

Hur man blir en åtråvärd kvinna

Vill du bli den kvinna som män lätt åtrår men inte har en aning om vad män egentligen vill ha? Eller har du varit in och ut ur många korta förhållanden med män utan att veta varför det aldrig fungerar? Dessa bekymmer är ganska vanliga hos kvinnor över hela världen eftersom många har varit i samma position som du är i nu. Läs vidare för att ta reda på hur du blir en åtråvärd kvinna som män kommer att vilja ha en relation med.

Åtråvärd kvinna

Källa: pixabay.com; Bild: Panagiotis Lymperopoulos; Licens: Pixabay; Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/photos/portrait-woman-outdoor-1097950/

Sanningen är; så länge du (som kvinna) någonsin har drömt om din framtid, finns det inget sätt att en del av den drömmen inte inkluderade hur din "önskvärda man" ska se ut. Samma sak gäller för män; de flesta av dem har redan skapat en mental bild av vad de önskar mest hos sin drömkvinna.

Frågan är nu vad män egentligen vill ha hos kvinnor? Vilka egenskaper letar de efter? Att hitta svar på dessa frågor gör det mycket lättare för en kvinna att ta sig in i en mans hjärta. Men du kan inte svara på sådana frågor utan att förstå mäns grundläggande attraktionspsykologi.

Vill du bli den kvinna som män har lätt att åtrå men som inte har en aning om vad män egentligen vill ha? Läs vidare för att ta reda på hur du blir en åtråvärd kvinna.

Du måste förstå hur män tänker när det gäller en "idealisk kvinna". Det och mycket mer är vad du kommer att lära dig när du läser det sista ordet i den här artikeln.

1. Älska dig själv

Innan du ens önskar att bli en åtråvärd kvinna, fråga dig själv; "önskar jag den kvinna jag är?" Denna fråga är viktig eftersom du inte kan lita på att en man beundrar dig när du inte ens tycker att du själv är beundransvärd. Fundera på det.

Åtråvärd kvinna

Källa: pixabay.com; Bild: Inna Mykytas; Licens: Pixabay; Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/photos/nude-model-woman-sexy-female-girl-6177163/

Den kärlek och beundran du vill få från människor i din omgivning bör börja inom dig. Älska dig själv både för vad du är och vem du är. Du behöver inte be om ursäkt för det.

Genom att beundra dig själv sätter du standarden för hur du vill att andra ska beundra dig. Dessutom ger självkärlek uttryck för ett självförtroende som män helt enkelt inte kan motstå.

2. Den fysiska kärlekens kraft

Det är synd att förneka det, för det råder ingen tvekan om att det bästa sättet att få män är att älska. Men det är bara naturligt, eftersom det ligger i artens grundläggande intresse att, medan kvinnan letar efter den mest lämpliga manliga partnern (charmig, artig, sensuell och nästan vansinnigt "perfekt"), mannen i princip sprider och sprider fröet dygnet runt, så att hans blodslinje kan överleva på så många genetiska linjer och i så stort antal som möjligt.

Det är utifrån dessa grundläggande instinkter som vi som kvinnor därför kan knyta en man till oss på lång sikt om vi tillfredsställer hans fysiska behov så fullständigt som möjligt.

Kärleksfullt par

Källa: pixabay.com; Bild: StockSnap; Licens: Pixabay; Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/photos/people-man-woman-couple-love-2589817/

Detta betyder naturligtvis inte att vi bara ska fortsätta att snylta dag och natt, utan att vi ska lyssna på vår partners behov och försöka ge honom vad han vill ha så ofta och så fullständigt som möjligt, så att han inte ens tänker på att leta efter en annan kvinna! När allt kommer omkring, låt oss inte glömma att vi som kvinnor bara kommer att betrakta vårt kärleksliv som harmoniskt om vi också får den bortskämdhet vi verkligen vill ha.

3. Förtroende

Det kan verka som en klyscha, men det är sant att, bortsett från fysiska faktorer, förtroende är en av de viktigaste sakerna för män i ett förhållande. Så sluta kolla upp din partner hela tiden och ge dem lite personligt utrymme att prata och ha kul med sina vänner.

Kärleksfullt par

Källa: pixabay.com; Bild: Vilkasss; Licens: Pixabay; Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-couple-love-night-bar-8456758/

Naturligtvis är det värt att se till att du med tiden också kan bli din älskares bästa vän, så att cirkeln kan slutas och du kan ha ett riktigt spännande förhållande.

Och det är definitivt värt att glömma bort oklok svartsjuka om du vill ha ett långsiktigt förhållande, för om vi ständigt är svartsjuka kan vi utlösa många tankar i vår partners sinne, som, om vi tänker på dem eller till och med avviker, förr eller senare kan ge oss en anledning att vara svartsjuk, men det kan vara för sent, för då är förtroendet borta! Låt oss följa den gamla beprövade metoden för att misstänka en rival: håll dina vänner nära och dina fiender närmare! På så sätt kan du praktiskt taget "kontrollera" tyst, utan att märkas, att något som du verkligen inte vill ska hända inte händer, och om det behövs kan du vidta åtgärder i tid.

4. Var en god lyssnare och visa empati

Män kan verka tuffa, stela och starka, men innerst inne har de många svagheter och osäkerheter. Det är därför de tenderar att leta efter en kvinna som lyssnar på deras svårigheter och förstår dem. Någon som lånar dem lyssnande öron under de besvärliga stunderna när deras känslor kraschar.

På en norm förväntar sig alla att en man inte ska fälla tårar. Alla förväntar sig att en man ska vara en "man". Det krävs bara en empatisk kvinna för att förstå hur en man verkligen känner. Hon kan gå i en mans skor och känna hans smärta.

Kärleksfullt par

Källa: pixabay.com; Bild: TungArt7; Licens: Pixabay; Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/illustrations/couple-hug-love-happiness-happiness-8504720/

Hon finns alltid där i dessa svåra stunder för att lyssna på hans problem och föreslå möjliga lösningar... Det är därför de flesta män inte skämtar med en sådan kvinna. För dem är hon en sällsynt pärla.

5. Tveka inte att uppskatta hans ansträngningar

Det är här många kvinnor får det helt fel. De är knappast någonsin uppskattande av män. Vissa gör detta avsiktligt medan andra bara inte är tillräckligt uppmärksamma för att märka att mannen verkligen försöker sitt bästa för att vara trevlig.

Förälskat par med ballonger

Källa: pixabay.com; Bild: TungArt7; Licens: Pixabay; Licens Länk: https://pixabay.com/service/license-summary/; Länk: https://pixabay.com/illustrations/woman-balloons-birthday-fun-party-8504716/

Det är inget fel med att säga "tack" när han ger dig skjuts till kontoret på morgonen. Kom ihåg att han lätt kan säga att han är trött eller upptagen. Men det gjorde han inte. Han vill vara hjälpsam. Han vill vara en gentleman. Så uppskatta honom för det.

Det bästa med att vara tacksam är att det kostar lite eller ingenting!

I slutändan är kanske det viktigaste för att få ett förhållande att hålla och växa närmare att ha alla förutsättningar, det verkliga fysiska och andliga mötet som är nödvändigt för ett sunt förhållande, och att alltid försöka vårda och fördjupa vårt förhållande, vår kärlek och vår vänskap, så att vi kan bli verkliga partners för livet.

27 januari 2024

Annons